Genoptræning

Med over 30 års erfaring

kan jeg tilbyde en bred

palette af genoptræning.

Som det fremgår af mit CV, har jeg mange års erfaring med genoptræning af patienter med ekstremitetsskader (arme og ben) samt undervisning i genoptræning.

Det er alle former for ekstremitetsskader som jeg tilbyder genoptræning af: muskel-, sene-, ledbånd-, led- og bruskskader. Jeg tilbyder genoptræning uanset om, du er blevet opereret for din skade eller ej. Har du pådraget dig et knoglebrud eller har fået indsat et kunstigt led, skal du genoptræne, og du kan konsultere mig. Hvis du afventer en operation, er det optimale, at du genoptræner inden denne. Derved får du et bedre forløb efter operationen, hvor du hurtigere vil få fremgang i dit aktivitetsniveau. Efter en operation er det vigtigt at du kommer i gang med genoptræning hurtigst muligt da det giver dig det bedste resultat.

Behandlingsstrategien ved skader på de nævnte strukturer ændrer sig jævnligt. Skader som man tidligere konsekvent opererede, bør man i dag genoptræne, da forskningen har vist, at det giver et bedre resultat. Er du i tvivl om en operation er hensigtsmæssig for din skade, kan jeg efter en konsultation give dig min vurdering.

En region jeg altid har givet ekstra stor opmærksomhed er knæ. Jeg har genoptrænet over 1000 knæpatienter,(alt) fra lette overbelastningstilstande til patienter som har ødelagt alle knænære strukturer. Mit speciale ved min masteruddannelse omhandlede knæpatienter med skade på forreste korsbånd.