• Lars har været en fantastisk hjælp i form af motivation og øvelser. Jeg var tilbage på banen måneder før forventet efter min korsbåndsskade.

  Chris Hansen, Næsby Boldklub
 • Intensiv træning af poledance havde givet mig en del smerter i begge underarme. Shockwave hjalp på smerterne, men de forsvandt ikke. Derefter opsøgte jeg Lars og fik 2 behandlinger med nåle og nervestræk. De 2 behandlinger samt træning af musklerne fik fjernet smerter i mine arme helt.

  Jytte Eriksen, Poledancer
 • Efter en forkert landing ved fodbold kom jeg til skade med mit knæ. Jeg fik den besked at knæet var forstuvet. Jeg opsøgte derfor Lars for at høre hans mening, han mente det var en større knæskade og hjalp mig videre til en mr-scanning. Både korsbånd og menisk var ødelagt.

  Edo Sarajcic, Næsby Boldklub
 • I forbindelse med intensiv styrketræning fik jeg voldsom hovedpine og var nær besvimet. Man havde mistanke om en hjerneblødning og jeg var igennem en masse undersøgelser, men man fandt heldigvis ikke noget. Ugen efter konsulterede jeg Lars som konstaterede at det var et nakkeproblem, opstået som følge af forkert teknik i forbindelse med styrketræning.

  Nikolaj Christensen, Idrætstuderende
 • I 2010 fik jeg i forbindelse med en knæoperation en blodprop i benet. Efter afsluttet genoptræning fungerede mit ben slet ikke og jeg opsøgte Lars for en second opinion. Hans undersøgelse viste at det nye korsbånd var ødelagt og at mine muskler slet ikke var optrænet. 8 måneders specialiseret genoptræning har virket, nu fungerer mit ben igen og jeg kan træne dagligt.

  Rie Erichsen, Fysioterapeutstuderende
 • Efter knæoperation og afsluttet genoptræning, oplevede jeg stadig knæsvigt i forbindelse med fodbold. Jeg opsøgte derfor Lars for en second opinion, hans undersøgelse og test viste at jeg slet ikke var klar til fodbold. Efter 6 ugers intensiv træning er jeg nu stærkt på vej tilbage på banen.

  Nanna Grønning Rasmussen, B 1913

Priser

Første konsultation:
Diagnose + fysioterapeutisk funktionsdiagnose + nøje vejledning mht. belastning samt prognose + specifikt genoptræningsprogram + evt. passiv behandling.

Ca. 60 min. f.eks.:
- Større skader på ledbånd, muskler, sener og led.
- Første konsultation efter operation for f.eks. korsbånd, isættelse af nyt led, knoglebrud
- Længerevarende smerteproblematikker
- Problemer i flere regioner, eks. knæ og lænd
- Second opinion
- Test/screening

Pris: 500,-

Ca. 30 min.( simple, mindre skader) f.eks.:
- Mindre fibersprængninger
- Mindre forstuvninger
- Trælår

Pris: 300,-

Efterfølgende konsultationer: Opfølgning på ovenstående
Ca. 60 min: 500.-
Ca. 30 min: 300.-
Ca. 15 min: 150.-

Hvis du er medlem af ”Sygesikring Danmark”, giver de tilskud på henholdsvis 126.- / 84.-

Hvis du skal have tilskud fra ”Sygesikring Danmark”, skal du have en henvisning fra din læge.

Se http://www.sygeforsikring.dk/Default.aspx?ID=313

Hvis du skal genoptræne efter en ulykke, så betaler din forsikring for en del af udgifterne til din fysioterapi, nogle forsikringsselskaber betaler for alle udgifter til behandling.
Derudover kan du få tilskud til behandlingen, hvis du har en sundhedsforsikring, muligvis fra fagforening eller kommune.

Special aftaler til klubber og foreninger.

Studierabat ved forevisning af studiekort

Ortofysioterapi har ikke overenskomst med sygesikringen.