• Lars har været en fantastisk hjælp i form af motivation og øvelser. Jeg var tilbage på banen måneder før forventet efter min korsbåndsskade.

  Chris Hansen, Næsby Boldklub
 • Intensiv træning af poledance havde givet mig en del smerter i begge underarme. Shockwave hjalp på smerterne, men de forsvandt ikke. Derefter opsøgte jeg Lars og fik 2 behandlinger med nåle og nervestræk. De 2 behandlinger samt træning af musklerne fik fjernet smerter i mine arme helt.

  Jytte Eriksen, Poledancer
 • Efter en forkert landing ved fodbold kom jeg til skade med mit knæ. Jeg fik den besked at knæet var forstuvet. Jeg opsøgte derfor Lars for at høre hans mening, han mente det var en større knæskade og hjalp mig videre til en mr-scanning. Både korsbånd og menisk var ødelagt.

  Edo Sarajcic, Næsby Boldklub
 • I forbindelse med intensiv styrketræning fik jeg voldsom hovedpine og var nær besvimet. Man havde mistanke om en hjerneblødning og jeg var igennem en masse undersøgelser, men man fandt heldigvis ikke noget. Ugen efter konsulterede jeg Lars som konstaterede at det var et nakkeproblem, opstået som følge af forkert teknik i forbindelse med styrketræning.

  Nikolaj Christensen, Idrætstuderende
 • I 2010 fik jeg i forbindelse med en knæoperation en blodprop i benet. Efter afsluttet genoptræning fungerede mit ben slet ikke og jeg opsøgte Lars for en second opinion. Hans undersøgelse viste at det nye korsbånd var ødelagt og at mine muskler slet ikke var optrænet. 8 måneders specialiseret genoptræning har virket, nu fungerer mit ben igen og jeg kan træne dagligt.

  Rie Erichsen, Fysioterapeutstuderende
 • Efter knæoperation og afsluttet genoptræning, oplevede jeg stadig knæsvigt i forbindelse med fodbold. Jeg opsøgte derfor Lars for en second opinion, hans undersøgelse og test viste at jeg slet ikke var klar til fodbold. Efter 6 ugers intensiv træning er jeg nu stærkt på vej tilbage på banen.

  Nanna Grønning Rasmussen, B 1913

Speciale: Genoptræning

Som det fremgår af mit CV, har jeg mange års erfaring med genoptræning af patienter med ekstremitetsskader(arme og ben) samt undervisning i genoptræning.

Det er alle former for ekstremitetsskader som jeg tilbyder genoptræning af: muskel-, sene-, ledbånd-, led- og bruskskader. Jeg tilbyder genoptræning uanset om, du er blevet opereret for din skade eller ej. Har du pådraget dig et knoglebrud eller har fået indsat et kunstigt led, skal du genoptræne, og du kan konsultere mig. Hvis du afventer en operation, er det optimale, at du genoptræner inden denne. Derved får du et bedre forløb efter operationen, hvor du hurtigere vil få fremgang i dit aktivitetsniveau. Efter en operation er det vigtigt at du kommer i gang med genoptræning hurtigst muligt da det giver dig det bedste resultat.

Behandlingsstrategien ved skader på de nævnte strukturer ændrer sig jævnligt. Skader som man tidligere konsekvent opererede, bør man i dag genoptræne, da forskningen har vist, at det giver et bedre resultat. Er du i tvivl om en operation er hensigtsmæssig for din skade, kan jeg efter en konsultation give dig min vurdering.

En region jeg altid har givet ekstra stor opmærksomhed er knæ. Jeg har genoptrænet over 1000 knæpatienter,(alt) fra lette overbelastningstilstande til patienter som har ødelagt alle knænære strukturer. Mit speciale ved min masteruddannelse omhandlede knæpatienter med skade på forreste korsbånd. Se CV.