• Lars har været en fantastisk hjælp i form af motivation og øvelser. Jeg var tilbage på banen måneder før forventet efter min korsbåndsskade.

  Chris Hansen, Næsby Boldklub
 • Intensiv træning af poledance havde givet mig en del smerter i begge underarme. Shockwave hjalp på smerterne, men de forsvandt ikke. Derefter opsøgte jeg Lars og fik 2 behandlinger med nåle og nervestræk. De 2 behandlinger samt træning af musklerne fik fjernet smerter i mine arme helt.

  Jytte Eriksen, Poledancer
 • Efter en forkert landing ved fodbold kom jeg til skade med mit knæ. Jeg fik den besked at knæet var forstuvet. Jeg opsøgte derfor Lars for at høre hans mening, han mente det var en større knæskade og hjalp mig videre til en mr-scanning. Både korsbånd og menisk var ødelagt.

  Edo Sarajcic, Næsby Boldklub
 • I forbindelse med intensiv styrketræning fik jeg voldsom hovedpine og var nær besvimet. Man havde mistanke om en hjerneblødning og jeg var igennem en masse undersøgelser, men man fandt heldigvis ikke noget. Ugen efter konsulterede jeg Lars som konstaterede at det var et nakkeproblem, opstået som følge af forkert teknik i forbindelse med styrketræning.

  Nikolaj Christensen, Idrætstuderende
 • I 2010 fik jeg i forbindelse med en knæoperation en blodprop i benet. Efter afsluttet genoptræning fungerede mit ben slet ikke og jeg opsøgte Lars for en second opinion. Hans undersøgelse viste at det nye korsbånd var ødelagt og at mine muskler slet ikke var optrænet. 8 måneders specialiseret genoptræning har virket, nu fungerer mit ben igen og jeg kan træne dagligt.

  Rie Erichsen, Fysioterapeutstuderende
 • Efter knæoperation og afsluttet genoptræning, oplevede jeg stadig knæsvigt i forbindelse med fodbold. Jeg opsøgte derfor Lars for en second opinion, hans undersøgelse og test viste at jeg slet ikke var klar til fodbold. Efter 6 ugers intensiv træning er jeg nu stærkt på vej tilbage på banen.

  Nanna Grønning Rasmussen, B 1913

Speciale: Fodboldklinikken

Jeg har i de sidste 8 år været tilknyttet fodboldklubber på divisionsniveau og haft det overordnede idrætsmedicinske ansvar for klubbernes spillertrup. I den periode har jeg diagnosticeret, behandlet, genoptrænet og testet en masse fodboldspillere med alle mulige tænkelige fodboldrelaterede skader.

Jeg er på syvende år tilknyttet Næsby Boldklub og har på deres anlæg en fysioterapi med fokus på fodboldskader.

Hvis du har en fodboldskade akut eller kronisk, så har du mulighed for at få den diagnosticeret. Derefter får du lagt en målrettet behandlingsstrategi, og i det omfang vi finder det nødvendigt, får du den vigtige fodboldspecifikke genoptræning på Næsbys anlæg. (Se find vej)

Har du haft en skade og er i tvivl, om du er klar til at træne /spille kamp, så kan jeg via undersøgelse og test give dig vejledning herom.

Ønsker du eller jeres hold at få lagt et skadesforebyggende program eller et specifikt program til vinterpausen så kontakt mig.